We often talk about how big kitchen garden we need to be able to get a big harvest, but for sure you can produce a lot of food in only a small space! In this challenge, I will grow food in…

12 COMMENTS

  1. Jag vill försöka vara med. Tyvärr har det redan lagt sig massor av snö hos oss och det är lite svårt att få till en bädd i dagsläget, därför har jag bestämt mig för att använda två pallkragar som jag hunnit förbereda något för tidig sådd, förutom att jag har en hassel i den ena.
    Avser att försöka mig på att göra lite vintersådd m h a plastlåda för att sedan plantera i lådorna.

  2. I'm in. If the utility fiber contractor will finish their job anytime in the near future! They are digging the fiber cable through my garden and I cant build any more beds for them to damage…

  3. Great idea Sarah! I’ll take the challenge and I’ll start a new bed with 2 square meter. But must figure out a place to make it! Most of my kitchen garden are older beds and in the rest my chickens are around. But I will find a spot!

LEAVE A REPLY